Hem >  Frakt & Returer

Frakt & Returer

Ordern ska vara 4-6 dagar för betalning och listan över saker i ordning och bekräfta samtalen. Fullständiga utgåvan av sändningen. Alla förbetalda order levereras www.leoniebruxer.com gratis fartyg, gratistjänst. Men fisk kommer till kunder som väljer att betala för samtalen. Dessutom, om den internationella kommissionen skickade till den internationella sjöfarten.

Avkastning och återbetalning utbyte
www.leoniebruxer.com Kita Huvudsyftet är att ge den högsta nivån av kundernas behov. Vi erbjuder ett par dagar i valutapolitik, om du inte är helt nöjd med köpet eller omfattningen av problemet, de flesta av de produkter som du kan köpa direkt www.leoniebruxer.com utbyte. Och andra produkter, kommer att ransonera två dagar måste ske genom e-post eller telefon, med hjälp av tjänster.

Om du beställer fel storlek eller inte gillar produkten, med den förväntade storleken eller modifiera produkter, att tillhandahålla användning av de finansiella marknaderna. I detta fall sparar kunden i sitt tal, rekommenderas rapporten till oss när de utbyter dokument via e-post. www.leoniebruxer.com ansvarar inte för utförandet av densamma.

Det är dock alltid lämpligt till högsta standard i www.leoniebruxer.com, om det finns ett fabrikationsfel eller avvikelse i att skicka en återbetalning till banken. Även i två dagar via e-post måste vara samma ordspråk. Om samma uttalande som kompensation, levererades i två dagar.

Observera att du också måste se till att oavsett situationen har återgått till det ursprungliga paketet (riktnummer, etikett, etc.). det finns ingen förändring eller föroreningar.

Vi vill att våra kunder när de köper www.leoniebruxer.com är din fulla belåtenhet främst ett företag. Vi önskar dig glad varje gång du köper de bästa produkterna och tjänsterna tillhandahålls.

Back

www.leoniebruxer.com är en av de största underkläder specialister i Europa. www.leoniebruxer.com kollektioner är designade av sin egen design team och produkterna testas för att säkerställa god passform och hög kvalitet. Designteamet hos www.leoniebruxer.com arbetar ständigt med att utveckla nya produkter samtidigt som ett bra pris och kvalitet konsistens. Letar du efter underkläder, badkläder eller nattkläder? Sedan www.leoniebruxer.com rätt plats! Du hittar både grundläggande bras för dagligt bruk och elegant feminina och sexiga underkläder och bekväma trosor. Är du aktiv bör du våra sportbehå som passar någon sport. Välj bland tre nivåer och få rätt stöd du behöver. Förutom underkläder har www.leoniebruxer.com också ett stort utbud av badkläder, strumpor och tillbehör som du inte bör missa. Om du föredrar en mysig kväll i soffan, har vi bekväma pyjamas, sexiga nattlinnen eller förföriskt glider, så att du har en fin outfit för varje kväll.

Copyright ©2020 www.leoniebruxer.com Powered by vinterrock/jacka,Jeans,märkeskläder